Over ons

De huisartsenpraktijk in Goetsenhoven bestaat voortaan uit drie artsen, die mekaar gevonden hebben in een gedeelde visie op de geneeskunde. Wij zijn vol enthousiasme om U de best mogelijke zorgen te geven, op maat van de totale mens, In onze bekommernis voor een sociaal verantwoorde hulpverlening volgen wij ook de officiële tarieven, en werken waar nodig via derdebetalersregeling.

Dokter Guido Vermeulen - Huisartsenpraktijk Goetsenhoven

Dokter Guido Vermeulen

Huisarts

Dokter Guido Vermeulen studeerde aan de KULeuven, waar hij in 1983 zijn diploma behaalde in de geneeskunde. Sindsdien is hij als huisarts actief in Goetsenhoven. Daarnaast werkt hij ook deeltijds in het MPI Delacroix in Tienen, waar hij de zorg voor zwaar mentaal en fysiek gehandicapte patiënten op zich neemt.

Dokter Vermeulen heeft altijd al interesse gehad voor de interactie tussen lichamelijke en psychische problemen : vaak zijn mensen lichamelijk ziek door factoren die meer te maken hebben met stress, verdriet, depressie,… Het is belangrijk om de mens als geheel te zien en dat probeert Dr. Vermeulen dan ook te doen, indien gewenst ook via extra lange, psychologische raadplegingen.

Daarnaast heeft hij ook interesse in de minder alledaagse handelingen zoals kleine operaties, longfunctiemeting, cardiogram,…

In het privéleven staat de rol van papa van 4 (intussen volwassen) kinderen centraal, en opa van twee kapoenen van kleinkinderen.

Dokter Marie Vanvinckenroye - Huisartsenpraktijk Goetsenhoven

Dokter Marie Vanvinckenroye

Huisarts

Dokter Marie Vanvinckenroye studeerde aan de KULeuven, waar zij in 2018 haar diploma behaalde. Ze werkte voor Kind en Gezin.

Dokter Carolien Brants - Huisartsenpraktijk Goetsenhoven

Dokter Carolien Brants

Huisarts

Na een jaar vervangingen in Blanden, Lummen en Tervuren gesetteld als nieuwe collega huisarts in Goetsenhoven sinds 1 september 2021.

Deeltijds werkzaam in de Stichting Delacroix te Tienen.


Maak een afspraak Contacteer ons